Imponerande debut av Ida och Isa

Ida vs Isa oavgjort

Ida och Isa mötte varandra i en D-klass fight på VBC Muay Thai Party fredagen den 19 Mars, ett event som innehöll åtta olika matcher. Tjejerna var först ut och de gjorde en mycket bra insats med sina fina och kontrollerande tekniker, man kan inte bli annat än imponerad över tjejernas tävlingsdebut. Ofta står mycket nerver i vägen för att få fram det bästa i en match, men tjejerna klarade även denna utmaning galant. Jag ser verkligen fram mot att se dem utvecklas och anta sig nya utmaningar. Matchen slutade oavgjort. Isa använde sig taktiskt av sin längd och sina knän, vilket gav henne bra poängutdelning.
Ida använde sig till lika taktiskt av sin explosivitet och timing, och fick därmed bra poäng för sina slag och sparkar.
Mycket imponerande tävlingsdebut!
Isa Tidblad Keskikangas 100319

Isa efter sin första match - 19 mars 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>