Utbud

Privatträning

Pernilla utformar ett träningspass efter din individuella nivå och dina önskemål. Om du vill fokusera på att förbättra dig tekniskt eller om du vill träna för att må bra, eller gå ner i vikt eller bara få egen tid för just dig, där du är i fokus.

Kostnad en timme:
En person 750 kr
Två personer 1000 kr

Svensexa / möhippa

Din upplevelse börjar med uppvärmning och en kort träningslektion på ca 20–30 minuter.Efter uppvärmning och teknikgenomgång får du gå en 3–ronders match mot den professionella världsmästarinnan i thaiboxning; Pernilla Johansson. Om ni vill får naturligtvis hela sällskapet delta i uppvärmningen och träningen innan själva matchen.

Ett populärt event som brudgummen garanterat kommer att minnas.

Slå chefen

Kul upplevelse för personalen och chefen. Alternativ 1 är att personalen, efter en basic kurs i Thaiboxning får utmana chefen i en match i ringen. Matchen sker med Pernilla som domare och under kontrollerade och anpassade former. Alternativ 2 är att chfen efter en basic kurs i Thaiboxning får möta Pernilla i en match i ringen, med personalen som hejarklack.

Kontakta Pernilla för att boka eventet: 0706-954118

Team Building

Satsa på att teama ditt företag eller få inspiration att komma framåt, hur tänker en världsmästare? Ta del av Pernillas erfarenheter och kunskaper inom detta område och ta ditt team framåt i sin egen arbetsprocess. För mer info kontakta Pernilla pernilla@teampernilla.se 0706-954118 

Coaching

Pernilla tillhandahåller även många andra typer av tjänster. För att bli världsmästare räcker det inte med fysisk träning. Pernilla har gedigen erfarenhet inom många av idrottens områden, såväl fysiska som själsliga och mentala, och gränslanden där dessa olika världar möts. Harmonin mellan alla dessa olika områden är vägen till framgång.

All framgångsrik träning är individuellt anpassad. Ingen människa är den andra lik, vi är alla unika, och det är naturligtvis lika sant även inom såväl fysisk som mental framgång. Varje människa behöver finna sitt personliga recept, oavsett vilka mål hon strävar att uppnå. Den bästa vägen är inte alltid den kortaste, och att finna just den bästa vägen är Α och O för att uppnå dina mål.

självförsvar

Pernilla håller kurser och seminarium i självförsvar  Pernilla är utbildad polis och har flera år av erfarenhet inom självförsvar. Boka ett seminarium för företaget eller tjejgänget med Pernilla och lär dig självförsvar ur både det psykologiska och fysiska perspektivet.

 

Pernilla Johansson tränar sparkar på sanddynerna i Vietnam
Coaching
Mental träning
Självförsvar
Föreläsningar
Seminarier
Träningsläger

Kontakt:

Mobil: 0706–954118