OM sidan

Sidan har verkligen legat på is under sista året. Det har varit fullt fokus på föreningen och projektet som växt i rekordfart, bara sen förra hösten. Som verksamhetsansvarig och ordförande i en förening har det varit minst sagt fullt upp med dessa åtaganden. TiP Muay Thai och Frysbox har ökat i deltagare med ca det dubbla. vilket är jättekul men innebär så klart mer jobb. Jag är helt beslutsam om att ta tag i min sida så snart tillfälle ges, jag kommer snart tillbaka med roliga kurser, seminarium, läger, föreläsningar, självförsvarskurser och många fler svensexor, som varit mycket populära. Många har velat skicka upp sin polare mot en flerfaldig världsmästarinna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>